Links   |
Η σχολή μας ιδρύθηκε το 1990 από την Ιλιάδα Πενταβατζή. Η σχολή λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού και της Royal Academy of Dance (διεθνής φορέας εκπαίδευσης καθηγητών - χορευτών και απονομής τίτλων σπουδών για το κλασσικό μπαλέτο).

Απόφοιτοι της σχολής που διέπρεψαν στις ανώτατες εξετάσεις, διπλωματούχοι πλεόν της Royal Academy of Dance, σήμερα είναι συνεχιστές του κλάδου, χορευτές και δάσκαλοι.

Οι δάσκαλοί μας
Οι καθηγητές των προπαρασκευαστικών τάξεων είναι μόνιμοι συνεργάτες με εξειδίκευση στα μικρά παιδιά, έχοντας συλλογικό στόχο μια ανοδική πορεία στο μαγικό κόσμο της τέχνης του χορού.

Οι καθηγητές των επαγγελματικών τάξεων είναι όλοι επαγγελματίες καταξιωμένοι ο καθένας στον κλάδο του, με μεγάλη χορευτική και διδακτική πείρα στην Ανώτερη και Ανώτατη εκπαίδευση.

Οι παροχές μας
  • Η σχολή μας πραγματοποιεί παραστάσεις οι οποίες προέρχονται από έργα κλασικού ρεπερτορίου. Σκοπός και στόχος είναι τα παιδιά να γνωρίσουν την ιστορία των μεγάλων χορογράφων και μουσικών και μέσα από την πρακτική τους διατριβή, να αναδείξουν την πρόοδο και το ταλέντο τους.
    Μερικά από τα έργα παραστάσεων που έχει πραγματοποιήσει η σχολή είναι Κουρσάρος, Καρυοθραύστης, Σταχτοπούτα, Κοππέλια, Δον Κιχώτης κ.α.

  • Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά ταξίδια σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

  • Οργανώνουμε επιμορφωτικά σεμινάρια με διακεκριμένους χορευτές - καθηγητές (από τα Mariinsky - Kirov Αγ. Πετρούπολης), όπως: Margarita Kulik (solist Kirov), Alexei Feoktistov (solist Kirov).

  • Η σχολή μας λαμβάνει μέρος σε παγκόσμιους διαγωνισμούς χορού.

{ 27-08-2018 }

Απο σημερα 27/8 θα ειμαστε ανοιχτα 6-9 για να ενημερωθειτε για τα προγραμματα της καινουργιας χρονιας. Φετος η σχολη μας δεν θα εχει κοστος εγγραφης!

Εγγραφές 2018 - 2019
{ 22-08-2018 }

Εύχομαι να είχατε ένα όμορφο καλοκαίρι, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα μαθήματα για την νέα σχολική χρονιά αρχίζουν κανονικά στη σχολή μας  την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου .
Για εγγραφές και πληροφοριες η σχολή θα είναι ανοιχτή καθημερινά από Δευτέρα 27 Αυγούστου 18:00 -21:00

Καλη επιτυχια στις μαθητριες μας σε οτι και αν κανουν!!

Μια μικρη γεύση από την προηγούμενη χρονιά!
{ 23-09-2016 }
{ 20-08-2018 }

Μια ματια μεσα στην τάξη μας !!

https://www.facebook.com/IliadaDanceSchool/videos/1848898425167158/

{ 01-09-2016 }

Eιδικές τιμές για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 έως 5 ετών που ξεκινάνε πρώτη φορά να γνωρίσουν τον χορό μέσα απο το διαδραστικό παιχνίδι και την μουσικοκινητική αγωγή !! 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ
{ 24-09-2014 }


  • Υποτροφίες στους μαθητές μας με τις καλύτερες επιδόσεις στις εξετάσεις τους για την απόκτηση  χορευτικών πτυχίων και  πτυχίων διδασκαλίας (CBTS)

Η σχολή μας είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο του Βρετανικού συστήματος της Royal Academy of Dance

  • Οι μαθητές μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα των πτυχίων τους (πιστοποιημένο από UCAS) σε συνδυασμό με τα μόρια τους όταν υποβάλλουν αίτηση σε κάποιο πανεπιστήμιο ή ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Την περίοδο των εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίων RAD ,η σχολή μας προσφέρει δωρεάν extra μαθήματα στους υποψηφίους.
  •   Οι μαθητές της σχολής που θα βοηθήσουν φίλους τους να γνωρίσουν τον χορό στη σχολή μας θα έχουν έκπτωση 10% στα μηνιαία δίδακτρα
Χορευτικές στιγμές απ τη σχολή μας !!!
{ 22-09-2014 }